avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Buna ziua! M-am mutat de curand in Romania pe termen ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Buna ziua! M-am mutat de curand in Romania pe termen nelimitat ...

Buna ziua! M-am mutat de curand in Romania pe termen nelimitat dar o
continui sa lucrez (remote) pentru o companie IT din Anglia. As dori sa aflu ce taxe trebuie sa platesc si care este valoarea acestora (impozit pe venit, asigurare medicala, pensie?) De mentionat ca am in grija impreuna cu sotia mea care nu are inca un loc de munca, 2 copii (1 si 3 ani). Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Munca in it pentru o companie din strainatate, fara pfa + scutire impozit it andreifh andreifh Buna ziua, Am 3 nelamuriri in legatura cu o oferta de munca pentru o companie din strainatate, si plata taxelor aferente venitului. Am oportunitatea sa ... (vezi toată discuția)
Taxe pentru venit din strainatate fileralex fileralex Buna ziua, Momentan locuiesc in Londra si sunt angajat (prin contract de munca) al unei companii Britanice, in domeniu IT. Am convenit, de comun acord cu ... (vezi toată discuția)
As dori sa divortez iostefan71 iostefan71 Buna ziua.O sa incerc sa fiu cat mai scurt si mai pe inteles, Eu impreuna cu sotia si fiul nostru locuim in Anglia , de curand am aflat ca ma inselat adoua ... (vezi toată discuția)