avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Părinții au murit și eu sunt unul din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Părinții au murit și eu sunt unul din moștenitori. ...

Buna ziua. Părinții au murit și eu sunt unul din moștenitori. Mai moștenește un nepot. Eu locuiesc neîntrerupt de 50 ani in acest apartament. Nepotul, nu a locuit niciodată aici. Pot intenta proces de uzucapiune? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:17, 14 Septembrie 2022
Nu. Ati dezbatut succesiunea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, prin moartea părinților acum 10 ani, am moștenit ... rita999 rita999 Buna ziua, Prin moartea părinților acum 10 ani, am moștenit împreună cu nepotul meu, un apartament. Nepotul are vârsta de 35 ani și timp de 27 ani, nu ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune partiala favex favex Parintii mei au cumparat un teren cu chitanta de mana in 1956 iar in 1957 au construit o casa fara autorizatie de construire. Au inscris terenul si casa in ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune carmenbarbulescu carmenbarbulescu Am uitat să precizez faptul ca matuşa şi unchiul meu nu au avut copii. ªi încă ceva...va rog..ce înseamna faptul că mama nu a acceptat moştenirea de ... (vezi toată discuția)