avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de întreținere! Socrul meu a întocmit la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de întreținere! Socrul meu a întocmit la notar un ...

Contract de întreținere!
Socrul meu a întocmit la notar un contract de întreținere fiicei sale si soțului ei. Aceștia au părăsit locuința socrului in urma unor divergențe si si-au cumparat alt imobil in satul vecin, bătrînul rămînînd singur in casa si bolnav aproape nevăzător, operat la coloana, psoriazis,prostata.....intretinatorii neinteresindu-se de starea lui nici înainte ,nici după plecarea acestora......
Intrebarea mea este daca notarul care a încheiat contractul in feb..2021 are posibilitatea de a anula acest contract la cererea bătrînului sănătos psihic dealtfel?..... sau doar instanta poate face asta?
Cel mai recent răspuns: Nica70 , utilizator 12:05, 14 Septembrie 2022
Doar în instanță
Doar instanta de judecata poate dispune anularea contractului de intretinere.
Va multumesc respectuos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseli de redactare contract intretinere viky56 viky56 Buna ziua , O intrebare va rog. In Contractul de intretinere cu uzufruct viager a unei batrane ,se stipuleaza ca pentru intretinerea sa da un apartament ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. se da 1 tata , 60 ani cu diagnostic de dementa si ... Negrulau94 Negrulau94 Buna ziua. Se da 1 tata , 60 ani cu diagnostic de dementa si 2 fice. Fica 1 il ia pe tata si merge la notar, la care face un contract v-c cu intretinere. Din ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare. andreea_ste andreea_ste buna ziua! in anul 2008 tatal meu in varsta de 82 de ani mi a instrainat mie si sotului meu singurul bun care il avea respectiv un apartament la un pret care ... (vezi toată discuția)