avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am avut un proces cu Casa de pensii, sector 5. A avut ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am avut un proces cu Casa de pensii, sector 5. A avut loc procesul, ...

Am avut un proces cu Casa de pensii, sector 5. A avut loc procesul, apelul casei de pensii, s-a data sentinta in 04.04.2022, iar pe site-ul Curtii de apel Bucuresti a fost ultima modificare in 04.07.2022.
Am catigat o parte din solicitarile mele.
Problema este ca din04.04.2022 si pana in prezent 14.09.2022, nu am primit acea sentinta si nici vreo recalculare de la Casa de pensii.

Pe site-ul Curtii de apel Bucuresti figureaza ca sentinta a fost data si este definitiva in data din data de 04.07.2022.
Oare cat dureaza sa fie trimisa sentinta mie si Casei de pensii? Un an , doi...?
Cum pot afla cat dureaza?

Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:58, 15 Septembrie 2022
Puteti trimite si dvs. o copie xerox dupa exemplarul dvs. la CJP cu adresa de inaintare si confirmare de primire si sa cereti urgentarea emiterii deciziei de catre CJP conform HJ.
Drepturile le primiti din urma pe 3 ani de la data emiterii HJ.
Intrebati grefiera de la Arhiva Curtii de Apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hoatarile judecatoresti intr-un proces cu casa de pensii, se ... marian_badea marian_badea Hoatarile judecatoresti intr-un proces cu Casa de pensii, se legalizeaza inainte sa fie transmise la Casa de pensii? sau sunt valabile fara a fi legalizate. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am avut un proces cu 2 capete de cerere la tribunal ... COPACIO COPACIO Buna ziua , am avut un proces cu 2 capete de cerere la tribunal cu obiect recalculare pensie , impotriva casei de pensii. Instanta de fond a admis 1 ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg solutia data pe scurt la un dosar solutionat la primul termen, de catre curtea de apel Jean_53 Jean_53 Am facut apel nefiind multumit de sentinta Instantei de fond, iar solutia pe scurt data pe internet in portalul justitiei, suna asa: \"Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)