avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hoatarile judecatoresti intr-un proces cu Casa de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hoatarile judecatoresti intr-un proces cu Casa de pensii, se ...

Hoatarile judecatoresti intr-un proces cu Casa de pensii, se legalizeaza inainte sa fie transmise la Casa de pensii? sau sunt valabile fara a fi legalizate. Avocata mea spune ca nu se legalizeaza, dar de la Curtea de apel mi s-a spus ca trebuie legalizata inainte s-o depun la Casa de pensii?
Cum o fi corect, ca vad ca parerile sunt impartite!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:48, 14 Septembrie 2022
Hotararile judecatoresti se trimit de catre organul judiciar (in speta Curtea de Apel) la toate partile in proces, in cazul dvs. inclusiv la CJP daca aceasta este parte in proces.
Daca doriti sa urgentati primirea HJ de catre CJP puteti trimite si dvs. cu adresa de inaintare si confirmare de primire, o copie xerox, nelegalizata, dupa exemplarul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut un proces cu casa de pensii, sector 5. a avut loc procesul, ... marian_badea marian_badea Am avut un proces cu Casa de pensii, sector 5. A avut loc procesul, apelul casei de pensii, s-a data sentinta in 04.04.2022, iar pe site-ul Curtii de apel ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Cornelino Cornelino Prin hotărâre judecătorească definitiva a fost anulata decizia de pensionare actuala. Este nevoie sa depun din nou dosar de pensionare sau Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)
Hotarare tribunal - recalculare pensie perlutza perlutza Buna ziua, Tatal meu a depus o cerere de recalculare a pensiei la tribunal si a obtinut o hotarare de la tribunal prin care i se cere casei de pensii ... (vezi toată discuția)