avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensie

Prin hotărâre judecătorească definitiva a fost anulata decizia de pensionare actuala. Este nevoie sa depun din nou dosar de pensionare sau Casa de Pensii emite automat o noua decizie conforma cu hotărârea tribunalului?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:55, 11 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Casa judeteana de pensii (CJP) va primi o copie dupa hotararea judecatoreasca definitiva (HJD) de la Curtea de Apel si este obligata sa se conformeze emitand o decizie de pensionare care sa respecte HJD.
Pentru urgentare, puteti trimite dvs. la CJP o copie xerox dupa HJD cu adresa, prin posta, cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare sentinte civile ref decizii pensii uca2015 uca2015 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca Hotararea unei Sentinte Civile ref decizie pensionare se pune in aplicare in mod automat (de la sine) de catre casa de ... (vezi toată discuția)
Am avut un proces cu casa de pensii, sector 5. a avut loc procesul, ... marian_badea marian_badea Am avut un proces cu Casa de pensii, sector 5. A avut loc procesul, apelul casei de pensii, s-a data sentinta in 04.04.2022, iar pe site-ul Curtii de apel ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensie emisa cu incalcarea dispozitiilor hotararii judecatoresti Filimon Mircea Filimon Mircea Am depus cerere de pensionare anticipata in Feb 2009, dar am continuat sa lucrez si sa platesc CAS, intrucit Casa Judeteana de Pensii mi-a respins cererea pe ... (vezi toată discuția)