avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o proprietate cu ieșire la un drum național, la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o proprietate cu ieșire la un drum național, la reabilitarea ...

Am o proprietate cu ieșire la un drum național, la reabilitarea drumului nu mi-s-a lăsat cale de acces cu autoturismul la proprietate. Către cine trebuie să fac sesizare? Către primărie, sau drummurile nationale? Codul administrativ se pare că obigă primarul să se ocupe de asta, nu-i așa?
Cel mai recent răspuns: juan lozano , utilizator 12:30, 25 Septembrie 2022
Mă poate ajuta cineva?
Chiar nimeni nu mă poate ajuta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces drum exploatare maisus_t maisus_t Buna ziua, Am un teren in extravilanul unei comune. Accesul se facea printr-un drum de exploatare (DE) - este cuprins si in harta cadastrala cu numar ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie sau alta posibilitate ? ernut ernut Buna ziua. Am o intrbare legata de posibilitatea apararii dreptului de propietate sau a accesului la acesta. Situatia este urmatoarea... proprietar pe un teren ... (vezi toată discuția)
Drum, cale acces la proprietate ContSters318692 ContSters318692 As avea o nelamurire in ceea ce priveste o cale acces la propietate. Detin un teren ,intabulat, in carte funciara este trecut si calea de acces. Am un vecin ... (vezi toată discuția)