avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua vin și eu cu o problema 1n anul 1997 am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua vin și eu cu o problema 1n anul 1997 am suferit o ...

Bună ziua vin și eu cu o problema 1n anul 1997 am suferit o condamnare de 6 ani în baza art 208-209 cp am executat 3ani și 8 luni am fost eliberat în anul 2001 de atunci nu am mai comis nici-o alta infracțiune.
Acum as dorii să-mi fac reabilitarea problema este ca prejudiciul nu a fost recuperat iar firma pagubita nu mai exista iar administratorul este și el închis pentru evaziune.
Cum as putea sa procedez pentru a obține reabilitarea?

Alte discuții în legătură

Stergerea cazierului Nicudeya Nicudeya Buna ziua as vrea sa stiu si eu cum sau cand mi se va sterge cazieru.am primt o condamnare pt furt auto.de 2 ani cu suspendare si 2 ani termen de asteptare .si ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea bebe121 bebe121 buna ziua,dupa cat timp se poate cere reabilitarea in cazul in care am fost condamnat pe 208 209 cp la pedeapsa de 6 ani la care am ramas definitiv in 2004 si ... (vezi toată discuția)
Reabilitare -cazier emanuelxyz emanuelxyz In cazierul meu scrie:1-Cond. 1 an ic pt.art-208-209 lit\"i\" Cp,art 41-42 Cp ,art 76 Cp Sp **** /13.05.1997 Dp***/A/27.08.1997 ... (vezi toată discuția)