Buna ziua, doresc sa va prezint o situatie...Acum o luna mii s-a pus o poprire de 1800 lei iar mi-a fost pusa si la angajator si pe contul bancii...eu in cont aveam suma de 1400 lei...angajatorul mi-a retinut 1/3 din salariu adica 1003 lei, iar banca mi-a retinut cei 1400 de lei care nu proveneau din salariu pe care i-a virat catre executor. Eu am platit 600 lei in plus desii i-am trimis executorului zeci de mailuri prin care i-am explicat situatia. Acum eu tot intreb zilnic de banii mei ei spun ca nu au primit nici un ban...va rog sa-mi spuneti ce este de facut pentru ca sunt hotarat sa fac reclamatii peste tot unde trebuie chiar daca nu e vb de suma mare doar pentru ca acest executor chiar isi bate joc...in cat timp trebuie sa imi restituie suma ?
Dacă e un executor corect o să vă restituie benevol diferența de bani virați în plus în contul lui. Dar dureaza puțin timp până verifică sumele de bani încasate.......
Dar trebuie să-i trimiteți sau să depuneți direct la biroul lui, o petiție scrisă în acest sens.
Cereți și număr de înregistrare. Vorbiți civilizat și păstrați-vă calmul.
Dacă face abuz, îl puteți reclama la Uniunea Executorilor Judecătoresti din România, sau puteți cere prin instanța de judecată întoarcerea executării, în cazul puțin probabil că banii toți au ajuns la creditor.