avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, doresc sa va prezint o situatie...Acum o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, doresc sa va prezint o situatie...Acum o luna mii ...

Buna ziua, doresc sa va prezint o situatie...Acum o luna mii s-a pus o poprire de 1800 lei iar mi-a fost pusa si la angajator si pe contul bancii...eu in cont aveam suma de 1400 lei...angajatorul mi-a retinut 1/3 din salariu adica 1003 lei, iar banca mi-a retinut cei 1400 de lei care nu proveneau din salariu pe care i-a virat catre executor. Eu am platit 600 lei in plus desii i-am trimis executorului zeci de mailuri prin care i-am explicat situatia. Acum eu tot intreb zilnic de banii mei ei spun ca nu au primit nici un ban...va rog sa-mi spuneti ce este de facut pentru ca sunt hotarat sa fac reclamatii peste tot unde trebuie chiar daca nu e vb de suma mare doar pentru ca acest executor chiar isi bate joc...in cat timp trebuie sa imi restituie suma ?
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2022
Arpadeian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:40, 15 Septembrie 2022
Dacă e un executor corect o să vă restituie benevol diferența de bani virați în plus în contul lui. Dar dureaza puțin timp până verifică sumele de bani încasate.......

Dar trebuie să-i trimiteți sau să depuneți direct la biroul lui, o petiție scrisă în acest sens.
Cereți și număr de înregistrare. Vorbiți civilizat și păstrați-vă calmul.

Dacă face abuz, îl puteți reclama la Uniunea Executorilor Judecătoresti din România, sau puteți cere prin instanța de judecată întoarcerea executării, în cazul puțin probabil că banii toți au ajuns la creditor.
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2022
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu executorul judecatoresc radu1973 radu1973 buna ziua,am avut un credit neplatit la timp ,am primit de la un birou de executare o instiintare ca am un credit neachitat in valoare de 3800 lei si trebuie ... (vezi toată discuția)
Poprire peste limita legala leus leus va rog un sfat in urmatoarea speta: - exista o poprire pe contul bancar si adresa catre serviciu.Intretimp la banca a mai sosit o o poprire pentru o amenda ... (vezi toată discuția)
Retinere salariu sau hold colectare FlorinC82 FlorinC82 Buna ziua, banca la care am cardul de salariu precum si descoperire de cont mi-a pus hold colectare pe salariul intergral datorita faptului ca am ramas in ... (vezi toată discuția)