avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale O PJ straina non-UE doreste sa participe la o ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

O PJ straina non-UE doreste sa participe la o licitatie in Romania. ...

O PJ straina non-UE doreste sa participe la o licitatie in Romania. I se cere sa aiba cont deschis la Trezorerie.
Poate deschide cont direct sau prin reprezentant fiscal?

Alte discuții în legătură

Licitatie anaf Ionut1505 Ionut1505 Buna ziua! Doresc sa particip la o licitatie organizata de ANAF, dar nu prea inteleg pasii. Poate cineva sa imi ofere niste exemple cum ar trebui sa procedez. ... (vezi toată discuția)
Membru strain non-ue in asociatie/ong InfernapeVS InfernapeVS Buna ziua. Doresc sa infiintez o asociatie. Stiu ca trebuie trei membri fondatori, doi dintre noi suntem romani iar al treilea este cetatean strain ... (vezi toată discuția)
Impozite pe dividende pentru pf si pj, rezidente- nerezidente ContSters53671 ContSters53671 Buna ziua, Am o speta destul de incurcata (cel putin pentru mine :">) in care trebuie sa spun care este cota care se aplica in ceea ce priveste impozitul pe ... (vezi toată discuția)