avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Informatii RABLA fara achizitie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Informatii RABLA fara achizitie

Locuiesc in Bucuresti si am un autoturism cumparat in Craiova. Trebuie sa-l aduc la Bucuresti pentru al preda sau pot sa-l predau la Craiova .Mentionez faptul ca UAT Craiova nu s-a inscris in program.

Alte discuții în legătură

Locuiesc în ploiești și am fost proprietarul unui autoturism ... emiliordache3@yahoo.fr emiliordache3@yahoo.fr Locuiesc în Ploiești și am fost proprietarul unui autoturism Solența înscrisă in București,autoturism pe care l-am dezmembrat pentru înscrierea in ... (vezi toată discuția)
Deținere droguri de risc AlinMihai20 AlinMihai20 Buna ziua! Situația mea este următoarea: in data de 6 am fost la o petrecere in bucuresti (sunt student acolo). La un moment dat, in timp ce eram afara la ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism maryus99 maryus99 Buna ziua , as dori si eu cateva sfaturi intr-o problema , in ianuarie 2009 am cumparat un autoturism inmatriculat in Romania pe o firma din Bucuresti , in ... (vezi toată discuția)