avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua,nu mă pricep și am nevoie de puțin ajutor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua,nu mă pricep și am nevoie de puțin ajutor din partea ...

Buna ziua,nu mă pricep și am nevoie de puțin ajutor din partea dvs,m am mutat într-un complex rezidential,s au luat decizii de a alege o firma de administrare,care nu a respectat mai nimic fata de locatari, au schimbat firma de administrare in urma unei adunării a blocului și cei care vor sa ne administreze vor să plătim fata de ceea ce este stipulat în contract 30% peste,este normal și legal? mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:50, 21 Septembrie 2022
Nu se înțelege ce înseamnă 30% peste contract. Adică asociația a făcut un contract cu ei și ei nu respectă contractul și vor 30% în plus?

Daca exista incheiat contract de prestari servicii,beneficiarul asociatia de proprietari detine obvligatia legala sa achite lunar c/v suma contractual asumata
Exact,firma care a preluat vrea 30% peste ce este stipulat în contract, deoarece chipurile ne au preluat ei tot ce nu au făcut ceilalți și noi ca și locatari sa fim obligați să plătim cei 30%,normal și logic ar fii sa plătească cine a gresit,nu s a făcut o ședință anterioară sa luăm deciziile împreună,au fost 30% din noi prezenți atunci și așa s a stabilit firma anterioară,și noi acum restul de 70% trebuie sa ne supunem noii reguli!
Nu se intelege nimic din explicatiile pe care le dati, ar trebui sa scrieti mai detaliat, cel putin relativ la urm. aspecte :
1. La ce contract va referiti ? E vorba de contractul semnat de fierma anterioara, cea care nu a facut nimic ? Nu se preia un contract pur si simplu, se face altul nou.
2. Firma noua are un contract (altul decit cel vechi) semnat cu asociatia ?
3. De ce vrea 30 % in plus ? In plus peste ce ? E exact aceeasi treaba de facut ? Daca firma anterioara nu a facut, nu se poate trage concluzia ca a considerat pretul prea mic si de fapt firma noua vrea ceva normal ?
4. Despre ce sedinta vorbiti ? S-a convocat Adunare Generala ? Au fost numai 30% prezenti ? Convocarea s-a facut legal ? Nu va convine doar din faptul ca au fost doar 30 % care au decis ? De ce nu s-au prezentat mai multi ?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociație locatari Aylyn32 Aylyn32 Locuim in asociație locatari am făcut un convocator de ședință doamna administrator luând la cunoștință de aceasta ședința( după părerea ei ... (vezi toată discuția)
Adunare generala extraordinara i_andreea2005 i_andreea2005 Buna ziua. Am cateva nelamuriri legate de adunarea generala extraordinara asociatiei de locatari si as dori sa ma ajutati : Astazi a avut loc Adunarea ... (vezi toată discuția)
Fond redresare-legal mar32 mar32 Buna ziua, Sunt ales presedinte nou al unui bloc din Bucuresti, fostul administator a adus un prejudiciu blocului in valoare de 140.000 lei,si prin sedinta ... (vezi toată discuția)