Buna ziua,nu mă pricep și am nevoie de puțin ajutor din partea dvs,m am mutat într-un complex rezidential,s au luat decizii de a alege o firma de administrare,care nu a respectat mai nimic fata de locatari, au schimbat firma de administrare in urma unei adunării a blocului și cei care vor sa ne administreze vor să plătim fata de ceea ce este stipulat în contract 30% peste,este normal și legal? mulțumesc
Daca exista incheiat contract de prestari servicii,beneficiarul asociatia de proprietari detine obvligatia legala sa achite lunar c/v suma contractual asumata
Exact,firma care a preluat vrea 30% peste ce este stipulat în contract, deoarece chipurile ne au preluat ei tot ce nu au făcut ceilalți și noi ca și locatari sa fim obligați să plătim cei 30%,normal și logic ar fii sa plătească cine a gresit,nu s a făcut o ședință anterioară sa luăm deciziile împreună,au fost 30% din noi prezenți atunci și așa s a stabilit firma anterioară,și noi acum restul de 70% trebuie sa ne supunem noii reguli!
Nu se intelege nimic din explicatiile pe care le dati, ar trebui sa scrieti mai detaliat, cel putin relativ la urm. aspecte :
1. La ce contract va referiti ? E vorba de contractul semnat de fierma anterioara, cea care nu a facut nimic ? Nu se preia un contract pur si simplu, se face altul nou.
2. Firma noua are un contract (altul decit cel vechi) semnat cu asociatia ?
3. De ce vrea 30 % in plus ? In plus peste ce ? E exact aceeasi treaba de facut ? Daca firma anterioara nu a facut, nu se poate trage concluzia ca a considerat pretul prea mic si de fapt firma noua vrea ceva normal ?
4. Despre ce sedinta vorbiti ? S-a convocat Adunare Generala ? Au fost numai 30% prezenti ? Convocarea s-a facut legal ? Nu va convine doar din faptul ca au fost doar 30 % care au decis ? De ce nu s-au prezentat mai multi ?
Fond redresare-legal
mar32
Buna ziua,
Sunt ales presedinte nou al unui bloc din Bucuresti, fostul administator a adus un prejudiciu blocului in valoare de 140.000 lei,si prin sedinta ... (vezi toată discuția)