avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună ziua! Vreau să dărâm și să reconstruiesc un ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună ziua! Vreau să dărâm și să reconstruiesc un balcon

Bună ziua!
Doresc să dărâm un balcon și să-l reconstruiesc în același dimensiuni, respectând aliniamentul celor de deasupra.
Ce documente îmi sunt necesare pentru treaba asta?
Ultima modificare: Vineri, 16 Septembrie 2022
Smiley4u, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:28, 16 Septembrie 2022
Buna ziua!
Va trebuie autorizatie de la primarie.
Chiar și pentru o simplă reabilitare?
Da,pentru ca demolati si reconstruiti.
Pentru materializarea interesului dv este necesar proiect tehnic,autorizatie de constructive si certificate de urbanism
Ultima modificare: Vineri, 16 Septembrie 2022
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am urmatoarea problema am cumparat un apartament cu ... mihai.diaconu mihai.diaconu buna ziua am urmatoarea problema am cumparat un apartament cu 2 camere ce are balconul lipit de balconul vecinilor. fostul proprietar a inchis cu lemn ... (vezi toată discuția)
Renovarea unei case aiurelu36 aiurelu36 am cumparat o casa veche ,din lemn si vreau sa o renovez in totalitate adica sa o daram pana la temelie,sa consolidez fundatia,si sa o reconstruiesc exact la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. locuiesc la parter si in acest moment sunt in curs ... adriano12 adriano12 Bună ziua. Locuiesc la parter si in acest moment sunt in curs de finalizare a unui balcon, fara autorizație de construire. Balconul are aceiași lungime ... (vezi toată discuția)