avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... After school prin ONG de invatator- conflict de ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

After school prin ONG de invatator- conflict de interes?

Buna ziua! Sunt invatatoare si detin un ONG. Pot desfasura activitati de tip after-schol in scoala bazat pe contributiile parintilor? Daca invatatorii au PFA, ce taxe platesc eu ca ONg? Dar ei? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 17:03, 20 Septembrie 2022
fiind activitate contra cost, si neincadrata in educatie formala sau formare profesionala a adultilor acreditata, va fi consioderata activitate economica, si atunci trebuie indeplinita dubla conditie sa fie in stransa legatura cu scopul asociatiei si sa aiba caracter subsidiar. Are acel ONG alta activitate, mai "consistenta" decat cea de after school, incat sa e considere ca acesta ramane cu caracter secundar? Altfel nu va fi legala activitatea de after school pe ONG...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legi si norme de functionare after school Loredana-M Loredana-M Vreau sa-mi infiintez un after school. Ma intereseaza dupa ce legi si norme functioneaza aceasta institutie. Va multumesc pentru orice ajutor. Loredana-M (vezi toată discuția)
Ong care organizeaza cursuri julia_myneeds julia_myneeds Buna ziua, as dori putin ajutor la situatia de fata. Un ONG pregateste pedagogi si invatatori si educatori pentru un curs special pe durata la 2 ani in ... (vezi toată discuția)
Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)