avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde se depune o plangere impotriva unui spital care ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde se depune o plangere impotriva unui spital care are sediul ...

Unde se depune o plangere impotriva unui spital care are sediul in alta localitate si judet fata de domiciliu meu ?
Multumesc
Ce înțelegeți dvs printr o plângere va referiți la un proces civil,plângere penala ,o sesizare la forurile superioare instituției?
Am paltit o suma considerabila conf.unui contract pentru o operatie si mi-au facut cu totul altceva decat ceea ce era prevazut in contract .Am obtinut copie dupa foaia de observatie si doresc sa mi se restituie o parte din suma pe acest motiv , respectiv nerespectarea prevederilor din contract..Am platit 25.ooo pentru o operatie laparoscopica pentru extirparea plamanului drepr si in schimb mi s-a facut o operati clasica (ce o puteam face la orice spital judetean) dar nu mi s-a extirpat plamanul ci s-a prelevat probe pentru biopsie si am o cicatrice de 20cm si o coasta fracturata.Doresc sa depun o plangere impotriva spitalului care se afla la Brasov , departe fata de domiciliul meu.Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate la colegiul medicilor fara autopsie adisal adisal Sotia mea a decedat clar de trombembolie dupa o operatie artrostopica nu am facut autopsia clara fiind cauza decesului .Acum vreau sa trimit actele la Colegiul ... (vezi toată discuția)
Operatie cezariana - nedespagubita de asigurator B_BONE_S B_BONE_S Buna ziua, Angajatorul meu (Vdf) are incheiat cu asiguratorul \\"Grli\\" un contract pe baza caruia anumite evenimente medicale sunt asigurate si ... (vezi toată discuția)