avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Primire indemnizatie in cazul nasterii copilului ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Primire indemnizatie in cazul nasterii copilului inainte de implinirea a 12 luni de munca

Buna tuturor, sunt angajata incepand cu 1 Octombrie 2021 si sunt insarcinata in 38 de saptamani, urmand sa nasc curand. Intrebarea mea e legata de primirea indemnizatiei. Tinand cont ca s-ar implii 12 luni lucrate in ultimele 24 de luni la data de 1 Octombrie, in cazul in care bebe ar veni mai repede de 1 Octombrie, asta ar insemna ca nu as primii indemnizatie? Se poate face ceva totusi in situatia in care s-ar intampla asta?

Multumesc mult,
Ruxi
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Septembrie 2022
Ruxandra17, utilizator

Alte discuții în legătură

Sarcina in ccc Playfun Playfun Buna ziua, sunt in CCC pana in 1 octombrie 2020 si sunt insarcinata din nou trebuind sa nasc in martie 2021. Intrebarea este daca pot intra in concediu medical ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru a primi indemnizatie crestere copil am inteles ... Debby Debby Buna ziua, Pentru a primi indemnizatie crestere copil am inteles ca trebuie sa ai minim 12 luni lucrate in ultimile 24 luni. Intrebarea mea este, daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie creștere copil bună seara, am lucrat la o firma ... Raysa94 Raysa94 Indemnizatie creștere copil Bună seara, Am lucrat la o firma 13 luni,mi-am dat demisia pe 28.07.2020,am avut pauza 2 luni și 15 zile ,la actualul loc de ... (vezi toată discuția)