avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... executor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

executor

buna seara,imi cer scuze ,ca revin cuac. rugaminte:fiti amabile(i)si ajutati-ma cu o adresa,un nr. de tel.pt. ca sa pot intra in legatura cu un executor judecatoresc ,la care sa apelez ,ca sa ma insoteasca si ma ajute sa-mi iau baiatul de la Pitesti .Precizez ca am hot. definitiva care -mi da ac. dr. ,dar pe care f. sotie n-o respecta.Multumesc anticitat.
Cel mai recent răspuns: iris2344 , utilizator 21:48, 19 Ianuarie 2010
Incercati aici:
[ link extern ] /
Trebuie sa angajati un executor din Pitesti, singurul competent a pune in executare hotararea care trebuie sa fie, in prealabil, incuviintata de instanta. ;)
Va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere Vicky1 Vicky1 Daca tatal nu plateste pensia de intretinere 3 luni, dar lasa la vecini o punga ce contine diverse produse de circa 200 ron asta inseamna ca si-a achitat ... (vezi toată discuția)
Incadrare in termenul de prescriptie deea-lex deea-lex Buna seara!sunt într-o situație delicata si am rugamintea sa ma ajutati .la serviciu am o sentinta civila a tribunalului sectia comerciala din luna Iunie ... (vezi toată discuția)
încuviinþare executare silitã boggieuk boggieuk Buna ziua, Astazi am aflat , ca un creditor a cerut încuviinţare executare silită impotriva mea. Eu am avut domiciliul pana in iulie in X oras , in ... (vezi toată discuția)