avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. La o adresă stăm doua familii. Avem un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. La o adresă stăm doua familii. Avem un contor de ...

Bună ziua. La o adresă stăm doua familii. Avem un contor de electricitate. As vrea să știu cum se poate să facem separarea. Sa fie fiecare cu contorul lui. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:35, 18 Septembrie 2022
Separati circuitele proprii si le legati la contoare diferite.
Lucrarea se poate face pe baza de proiect de un electrician autorizat.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic se poate
Pentru raspuns la obiect este necesar sa verificati proiectul tehnic al instalatiei,sau sa depuneti solicitare oficiala la furnizorul de energie
Furnizorul nu va face doua branșamente la aceeași adresă, dacă nu aveți posibilitatea de a separa complet circuitele electrice pentru fiecare în parte. Ce calitate aveți în acel apartament, ca să vă puteți adresa furnizorului, cu o cerere în acest sens?

torokaty a scris:

Bună ziua. La o adresă stăm doua familii. Avem un contor de electricitate. As vrea să știu cum se poate să facem separarea. Sa fie fiecare cu contorul lui. Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Branșare neautorizată la rețeaua electrică a blocului Oana-Dana Oana-Dana Bună seara, locuiesc într-un bloc P + 2 cu 3 scări, 18 apartamente, fără lift. Consumul de electricitate pentru iluminarea spațiului comun (cele trei ... (vezi toată discuția)
Preluare de contract de curent (contor care nu are sigiliu si este neconform) AlinaDana28 AlinaDana28 Buna ziua! Am cumparat un apartament cu 2 camere, intr-un bloc de 30 de apartamente, bloc care a functionat in trecut ca hotel. Avem mare problema cu ... (vezi toată discuția)
Acord asociație mariia mariia Buna ziua! Vreau sa montez in ap. o plita pe inducție de putere 7,4 kw in condițiile in care primesc 4kw. Am apelat la Electrica pt. Spor de putere, însă ... (vezi toată discuția)