avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara, Va rog frumos pentru un raspuns la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara, Va rog frumos pentru un raspuns la intrebarea: La ...

Buna seara,
Va rog frumos pentru un raspuns la intrebarea:
La ce institutie se poate solicita un duplicat al livretului militar (pierdut) pentru un veteran de razboi (al doilea razboi mondial)?
Veteranul este din judetul Prahova.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: casutza , utilizator 08:29, 20 Septembrie 2022
Legea 446/2006
art.52
...
(3) Pierderea livretului militar se comunică în scris centrului militar pe raza căruia domiciliază, în termen de 5 zile, şi se publică în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, în termen de 10 zile de la constatare.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut livretul militar nearadel nearadel in prag de pensionare am nevoie si de livretul militar .L-am pierdut in conditii pe care nu le amintesc com pot intra in posesia unui duplicat ,sau un ... (vezi toată discuția)
Pierdere livret militar Robert Christian Miess Robert Christian Miess Sunt stabilit in Germania,si am pierdut livretul militar. Cum as putea proceda ptr. a primi altul,sau macar o adeverinta prin care sa reiasa ca am absolvit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! unde mă pot adresa vă rog, pentru recuperarea livretului ... Maria Bodolan Maria Bodolan Buna ziua! Unde mă pot adresa vă rog, pentru recuperarea livretului militar pierdut, al soțului decedat? Vă mulțumesc! (vezi toată discuția)