avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Un copil cu autism poate fi îndepărtat de mama, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Un copil cu autism poate fi îndepărtat de mama, copilul are ...

Un copil cu autism poate fi îndepărtat de mama ,copilul are doi ani ,prin convenția de la Haga ,și dus tatălui care acuza mama de răpire ,tatăl a fost de acord cu călătoria mamei și a copiilor ,ulterior și-a retras acordul neanuntind soția ,a dus copilul mai mare de 3,5ani ,la reținut la el ,a acuzat soția după 5cinci luni de răpire a celui de al doilea copil cel cu autism
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încercați sa va exprimati mai clar ca nu se înțelege mai nimic.
Dacă mama avea acord pentru călătorie în străinătate împreună cu copilul pe o anumită perioadă sau într-un anumit scop (de ex: turistic), iar aceasta a decis să stabilească fără acordul tatălui locuința copilului în țara în care s-a deplasat, fapta este răpire internațională de copii.
A avut acordul soțului ,dar acesta și la retras la o lună după plecarea familiei ,fara să anunțe ,a petrecut o săptămână cu familia ,a cerut copilul mai mare in concediu cu el și nu la mai readus la mama
Și după toate astea a acuzat soția de răpire pt copilul autist ,pe care vrea să îl îndepărteze de mama ,copil de 2ani ,deoarece a șters din contractul de închiriere al apartamentului în care au stat pe soție,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rapire internationala de copii CorinaCristinne CorinaCristinne Buna seara, se da urmatoarea situatie: sotie, cetatean roman, sotul, cetatean turc. Au locuit 2 ani impreuna in Turcia, in 2014 s-a nascut o fetita, care are ... (vezi toată discuția)
Ramanere cu copil minor in tara poate fi considerata rapire ? florinmantescu florinmantescu Buna seara, Situatia: parinti casatoriti, copil de 6 ani, locuiesc in Suedia cu permise de rezidenta. Toti trei au cetatenia romana. La un moment dat tatal ... (vezi toată discuția)
Partenerul meu nu își dă acordul ca eu să vin în vacanță cu copiii din italia. ce putem face? Gabriela G1011 Gabriela G1011 Eu si cei doi copii ai mei ne aflam in Italia, iar partenerul meu nu isi da acordul ca eu sa pot veni in vizita (2 saptamani) in Romania impreuna cu copiii. ... (vezi toată discuția)