avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract munca Am un contract de muncă pe perioadă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract munca Am un contract de muncă pe perioadă determinată ...

Contract munca

Am un contract de muncă pe perioadă determinată de 6 luni,cu perioadă de probă de 30 zile lucratoare(până la 30 septembrie 2022 expira perioada de proba),în aceasta perioadă(6 luni) pot sa mi dau demisia fără efectuare preaviz,sau doar în perioadă de proba pot beneficia de demisie fără previz ?(știu ca în primele 3 luni poți renunța oricând fără preaviz,atât angajatul cât și angajatorul).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:27, 19 Septembrie 2022
Încetarea c.i.m. pe durata perioadei de proba, potrivit art.31 alin.3 C.mun , nu necesita preaviz.

Încetarea c.i.m prin demisie , art.81 C.min., se poate face cu sau fără preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare demisie DrThrax2010 DrThrax2010 daca eu am semnat un act aditional de prelungire de 3 luni .. si nu am nici un act la mine .. pot sa plec fara preaviz ?? (vezi toată discuția)
Demisie in perioada de probă Georgiana123456789 Georgiana123456789 Bună ziua, am o suspendare a activității de muncă de 30 zile chiar la începutul perioadei de probă. Se va prelungii perioada de probă cu cele 30 de zile ... (vezi toată discuția)
Incetare perioada proba The-Borg The-Borg Buna seara, Am un CIM cu o firma, pe perioada determinata de un an incepand cu data de 27.06.2016 si perioada de proba de 90 zile calendaristice. Doresc sa ... (vezi toată discuția)