Am primit un aviz postal in cutie fara a sti expeditorul, de buna credinta am ridicat plicul, care era de la IJPolitie TL si care imi cerea sa instiintez cine a fost la volanul auto personal in data, ora, locul, deoarece a fost comisa o contraventie (nu se stie care...). Nestiind despre ce infractiune era vorba am datele soferului (ale mele).
Nu stiu cum sa procedez in continuare (necomunicandu-se contraventia) ce sa fac daca imi mai vine un aviz, dat fiind faptul ca peste 3 saptamani trebuie sa plec in vacanta cu auto si poate exista posibilitatea suspendarii permisului.....multumesc, o zi frumoasa
Altă scrisoare nu vă mai trimite poliția. Dar în caz că refuzați din rea credință să o ridicați, legea codului civil prevede că va comunicat.
Deci nu rezolvați nimic dacă refuzați să ridicați recomandata trimisă de poliție la poștă.
Oricum, o veți găsi în cutia poștală, sau în ușă și nu mai puteți face nimic, pentru că legea consideră ca v-a comunicat.
Dacă vă considerați nevinovat, nu aveți motiv să vă faceți probleme, că veți câștiga în instanță.