avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de propietate cu mai multi mostenitori, am facut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de propietate cu mai multi mostenitori, am facut succesiunea ...

Titlu de propietate cu mai multi mostenitori, am facut succesiunea dupa el,iar acum cand vreau sa vand partea ce mi se cuvine cel care detine titlul in original nu vrea sa mi-l dea. Ce pot face pentru a obtine un duplicat?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:12, 19 Septembrie 2022
Puteti obtine un duplicat de la emitent: notar, stat, etc., in functie de entitatea care a emis originalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate bella_y bella_y Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)
Mostenire, succesiune nadia34mandea nadia34mandea Buna seara avocati am fost la notar maine imi iau certificatul de mostenitor intre timp matusa mea nu mi-a dat titlul de proprietate(dnul de la primarie mi-a ... (vezi toată discuția)
Pierdut titlu de proprietate petre_marian petre_marian Buna ziua.detin un titlu de proprietate pentru o suprafata de 30.14metri patrati situat in spatele blocului. Titlu nu este inscris si nici intabulat .iar in ... (vezi toată discuția)