avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Eu sunt un angajat cu norma intreaga la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Eu sunt un angajat cu norma intreaga la o societate, ...

Buna ziua!

Eu sunt un angajat cu norma intreaga la o societate, cu salariul mai mare decat minimul pe economie si mai sunt si angajat part-time la o alta societate, cu contract de munca si cu dari platite cu totul legal. Sunt declarat inclusiv in D112 si mi se platesc taxele si impozitele la zi.

Timpul lucrat in cadrul societatii a doua (cel part-time) este considerat vechime in munca la calculul vechimii in munca la pensie?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:30, 19 Septembrie 2022
Nu, mareste doar punctajul.
Munca desfasurata in același timp în baza mai multor c.i.m. este vechime in muncă, dar nu se calculează separat/ cumulează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim part - time EuPiti EuPiti buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce drepturi imi revin ca urmare a semnarii unui contract part-time? cum se calculeaza ca vechime la pensie? multumesc (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate florin-b florin-b Doresc sa ma autorizez intr-o profesie liberala, pentru care se cer 7 ani ca vechime in specialitatea respectiva. Am terminat facultatea in anul 2011, si de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am lucrat in uk cu contract cu 0 ore, potrivit legistatiei ... stela03 stela03 buna ziua, Am lucrat in uk cu contract cu 0 ore, potrivit legistatiei din uk acest contract se supune legislatiei aplicabile pentru contractul part time. Acum ... (vezi toată discuția)