avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In momentul in care s-au stabilit conditiile pentru a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In momentul in care s-au stabilit conditiile pentru a primi ajutoarele ...

In momentul in care s-au stabilit conditiile pentru a primi ajutoarele de 50 euro si 700 lei eu eram angajat si eram si in pensie pentru limita de varsta, cu pensie de 1389 lei. Din 15 iunie nu mai sunt angajat si am ramas doar cu pensia. Am sau nu dreptul la cei 50 euro ? Consider ca ar fi corect ca listele sa se actualizeze. Stie cineva, concret, care este situatia ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 12:03, 21 Septembrie 2022
Cel mai nimerit ar fi sa intrebati la casa de pensii,ei stiu cel mai bine.Puteti suna sau trimite mesaj pe email.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar cu o pensie de 1389 lei, la limita de varsta si angajat ... liviu f liviu f Pensionar cu o pensie de 1389 lei, la limita de varsta si angajat la o firma particulara, primeste vaucherul de 50 euro ? (vezi toată discuția)
Medicamente compensate manolacheflorentina manolacheflorentina va rog sa-mi spuneti daca stiti despre medicamentul ezetrol cum se compenseaza pentru pensie pe caz de boala cu un venit net de pana in 700 lei/luna. are vreo ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am ieșit la pensie in data de 15 mai 2022, la limita ... cukrasz_kata cukrasz_kata Bună ziua, am ieșit la pensie in data de 15 mai 2022, la limita de vârstă. Am o pensie de 1494 lei. In luna iulie asteptam și eu cei 700 lei, ajutorul pe ... (vezi toată discuția)