avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Membrii de sindicat pot primi ajutoare in numerar?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Membrii de sindicat pot primi ajutoare in numerar?

Membrii de sindicat pot primi ajutoare in numerar in afara biletelor de valoare?
Ultima modificare: Marți, 20 Septembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:47, 21 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, membrii de sindicat pot primi ajutoare in numerar in afara biletelor de valoare, daca exista hotararea adunarii generale a membrilor de sindicat sau daca este mentionat in statutul organizatiei sindicale.
Chiar si in conditiile in care sindicatul primeste sponsorizare reprezentand 3.5% din impozitul pe venit al persoanelor fizice redirectionat?
Chiar și în acele conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema sindicala cadarg cadarg Vreau sa va intreb in legatura cu o problema legata de sindicat:de vreo trei luni de zile eu m-am retras dintr-un sindicat si m-am inscris in altul,intre timp ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociație /ong care sa sprijine sportivii Ana Corina P Ana Corina P Infiintare asociatie Buna ziua. Vă rog mult să mă ajutați cu o informație. Sora mea are 14 și este sportiva, joaca tenis de performanta. De a lungul ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare Krissia . Krissia . As vrea sa stiu tot in legatura cu sponsorizarea. Documente necesare, ce forma trebuie sa aiva contractul de sponsorizare,cine trebuie sa il semneze, scopuri ... (vezi toată discuția)