avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mai am vreun drept la mostenirea din partea parintilor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mai am vreun drept la mostenirea din partea parintilor (decedati ...

Mai am vreun drept la mostenirea din partea parintilor (decedati din 2003) daca nu am mai locuit in curtea care face obiectul procesului de succesiune inceput in acest an de catre cumnata mea (fratele meu a decedat si el).
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:09, 20 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Drept aveți nu contează ca ați locuit sau nu ,va trebui făcută dovada ca ați acceptat expres sau tacit moștenirea aici ar putea fi o problema.Mergeti la un av cum primiți acțiunea pt un sfat,poate o sa fie nevoie sa pregătiți ceva martori etcetc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frate decedat, dezbatere succesorala fara martori dovleacmihaela dovleacmihaela buna seara . va rog frumos sa-mi spuneti daca intr-un proces (dezbatere succesorala ) nu am martori pt ca vecinii nu-l cunosc prea bine pe defunct (de mai ... (vezi toată discuția)
Mostenire alin-alin alin-alin Buna ziua Am o intrebare legata de o mostenire intre 2 frati si anume : - ambii parinti decedati de cativa ani - fiecare din parintii decedati avand cate ... (vezi toată discuția)