avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura imputernicire pentru semnare act in Spania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura imputernicire pentru semnare act in Spania

Buna ziua.
Eu si sotia suntem cetateni romani. Vrem sa cumparam o proprietate in Spania. Detinem amandoi dreptul legat de a cumpara proprietati in Spania (i.e. NIE)

Vreau sa o imputernicesc pe sotia mea pentru a putea semna in locul meu contractul de vanzare-cumparare care va fi efectuat in Spania.
Practic contractul va fi semnat de mine iar in locul sotiei mele voi semna tot eu.

As vrea sa fac procura in Spania de preferat, intrucat stam o perioada acolo. Daca nu procura va trebui facuta in Romania.

Cum procedez daca fac procura in Spania?
Cum procedez daca fac procura in Romania?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:39, 20 Septembrie 2022
Procură notarială în România, tradusă și legalizată!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare srl Ioana-Camelia_Predescu Ioana-Camelia_Predescu Buna ziua, Am si eu o intrebare si sper ca ma puteti ajuta. Situatia este urmatoarea: O persoana fizica cetatean spaniol decide sa vanda firma ... (vezi toată discuția)
Imputernicire spania lucianlaw lucianlaw am o imputernicire emisa de un notar din Spania prin care sunt mandatat de un tert sa efectuez vanzarea unui imobil. Am tradus acest document si am ... (vezi toată discuția)
Stabilire in spania fara loc de munca acimov acimov Am cetatenie dubla, romana si canadiana (din 2000), si doresc sa ma stabilesc in Spania (regiunea Malaga) impreuna cu familia, pentru minim 5 ani, dupa ce ma ... (vezi toată discuția)