avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenințări cu moartea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenințări cu moartea

Buna ziua , as dori un sfat in următoarea situație . Am avut o prietenie cu individ , după o cearta in care eu am decis ca mai bine este sa rup orice legătura de prietenie , acesta a început sa ma hărțuiască . Pe rețele de socializare , sa le trimită altor persoane niște conversații foarte vechi , sa încerce sa instige ura asupra mea , Ba chiar mai mult și a creat un cont pe o rețea și a început sa mi folosească identitatea , sa scrie pe acel cont. A început sa ma amenințe, sa ma înjure , sa se lege de bunurile mele personale , cum ar fi ca voi vedea eu ce o sa pățesc , ma gândesc foarte mult sa nu mi găsesc masina avariata in vreun fel. Am dovezi când ma ameninta cu moartea sau cu bătaia și multe altele . Ce as putea face in aceasta situație ? As putea depune o plângere la poliție ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:51, 20 Septembrie 2022
Daca aveti probe puteți depune plângere penală.
Aveti dreptul de a va angaja și avocat.

Daca sunteți în pericol ar fi imperios necesar.

Scris din București 2022
Ultima modificare: Marți, 20 Septembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri amenintare in spatiul virtual MihaiCristian2010 MihaiCristian2010 Buna ziua, Doresc sa ma lamuresc in cazul unei probleme, si cum nu detin cunostiinte juridice apelez la ajutorul dvs. Sa presupunem ca avem doua ... (vezi toată discuția)
Hartuire si amenintare popescupopescu123 popescupopescu123 Buna ziua sunt baiat am 21 de ani, acum 2 ani am fost amenintat telefonic si pe o retea de socializare de catre un individ oarecum cunoscut in media, ca daca ... (vezi toată discuția)
Amenintari din partea fostului sot al verisoarei sotiei mele Cristi_Gologan Cristi_Gologan In iarna aceasta, verisoara sotiei mele a solicitat inceperea procedurii de divort impotriva fostului ei sot. Acesta a inceput de atunci sa o ameninte pe ... (vezi toată discuția)