avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am permisul reținut de 1 an și 9 luni cu alcoolemia ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am permisul reținut de 1 an și 9 luni cu alcoolemia în aerul ...

Am permisul reținut de 1 an și 9 luni cu alcoolemia în aerul respirat 1,08
În sânge prima proba 2,06
A doua proba2,27
Și de un an și 9 luni dosarul meu este tot la agentul de politie care Mia reținut permisul de conducere.
Nu vrea sai dea drumul spre instanta și refuza sa îl prezinte avocatului angajat de mine și sa îl prezinte.
Va mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Daca aveti calitatea de suspect/inculpat, avocatul poate formula cerere pentru consultarea dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Termen solutionare dosar Victordan Victordan Buna ziua. In iunie 2017 am fost depistat la volan cu alcoolemie de 0.47 in aerul respirat, in sange a iesit 0.9. Problema mea este ca pana la data de ... (vezi toată discuția)
Rezultat recalculare alcoolemie suchea suchea mi s-a facut dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului dar de la data cand am fost oprit au trecut 4 luni si nu am primit procesul verbal. decat o ... (vezi toată discuția)