avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intretinere mama, va rog sa mi dati un raspuns. Sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intretinere mama, va rog sa mi dati un raspuns. Sunt la capătul puterilor ...

Intretinere mama ..va rog sa mi dati un raspuns.Sunt la capătul puterilor.mama este cu Alzheimer si dementa internată la un camin.sora a scos bani din cont fara să se consulte cu restul surorilor mai apoi sustine ca a plătit recuperare medicala care a făcut o mama desi nu poate justifica cu nici o chitanță cat a costat.am întrebat la clinica unde a făcut recuperare ca fiind pensionara mama nu a plătit nimic.acum la ea se află cardul cu pensie cumulată pe 4 luni și ne cere bani sa plătim centrul iar la asistenta sociala cei care se ocupa de gradul de handicap le a spus că la centru ea plătește tot.mai mult decât atât a întors o pe mama împotriva noastră și ia spus că noi nu vrem sa plătim.. ne a blocat pe telefon .pe teologul mamei apelul meu este restricționat .nu răspunde la mesaje si nici nu dorește să stabilim cum ne putem ocupa cu toate de intretinerea mamei si a casei părintești .nu ne da buletinul pentru a o duce la investigatii medicale am facut o plângere la poliție dar ni s a spus că nu e de competență lor ..am făcut viză flotant mamei pe adresa mea..cand am facut cardul de pensie eram împuternicita si s a dus sa se puna ea împuternicita.. Nu stim cand este stabilită data comisiei pentru handicap deoarece nu ne spune ..a făcut cont pe aplicații utilități și nu ne da acces la ele ..ce pot face din punct de vedere legal deoarece doar minciuni si actiuni care mie personal imi provoacă rau.va rog un raspuns.nu pot continua asa ..trebuie să existe o lege ceva care cumva sa zică că aduce un prejudiciu noua si mamei
Ultima modificare: Marți, 20 Septembrie 2022
oanajuganaru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 12:42, 21 Septembrie 2022
Problema o puteti rezolva in instanta.Mai inainte,consulati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura Doromir Doromir Care ar fi procedura prin care drepturile banesti ale mamei (pensie la limita de varsta, indemnizatie de handicap grav si indemnizatie de asistent personal) ... (vezi toată discuția)
Cum sa scap de o escroaca Nelica Nelica am o problema incredibila. Mama mea este bolnava diagnosticata cu dementa mixta si are gradul II de handicap. Boala este pe fondul consumului de alcool. ... (vezi toată discuția)
Noul cod civil miluma miluma Mama mea are 75 de ani , este nevazatoare, are dementa senila cu episoade delirante ( altfel spus Alzheimer intr-o faza intermediara ), cum as putea face sa ... (vezi toată discuția)