avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reincarcari electronice Paypoint
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reincarcari electronice Paypoint

Buna seara. Va rog, am nevoie de o explicatie. Am o societate neplatitoare de tva si mi-am instalat aparat pentru incarcari electronice. Facturile de la paypoint pentru vanzarea de incarcari electronice le primesc o data pe saptamana. Nu stiu in ce cont sa inregistrez incasarile, facturile si tot ce tine de paypoint, In casa de marcat trebuie facut departament separat pentru incarcari electronice? Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 20 Septembrie 2022
rodaf, utilizator
Cel mai recent răspuns: rodaf , utilizator 19:43, 22 Septembrie 2022
eu fac inregistrarile astfel:
vanzarea
- 5311 - 704
primirea facturii
628-401
achitarea facturii
401-5311
departament separat
Multumesc mult.
-
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2022
rodaf, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nir la facturi paypoint? gabr2015 gabr2015 buna ziua.va rog o explicatie..sun un if neplatitor de tva. am primit facturi de la paypoint pentru vanzarea de incarcari electronice si nu stiu cum sa le ... (vezi toată discuția)
Inregistrare facturi de reincarcare electronica florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o intreprindere indiciduala - vanzare produse alim. in magazine, si de curand am instalat un terminal pentru plati facturi si incarcari ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila agentie de turism fara tva denisa2011 denisa2011 buna ziua, ma puteti ajuta cu o monagrafie contabila pentru o agentie de turism neplatitoare de tva? Eu ma gandeam sa fac asa: inregistrarea factura clienti ... (vezi toată discuția)