avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cesiunea unei parti din firma cu datorii(creante intre ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cesiunea unei parti din firma cu datorii(creante intre cei 2 proprietari),Santaj!!

Data post: Marti, 19 Ianuarie 2010, 20:33
Subiect: URGENT! Cesiunea unei parti din firma cu datorii (creante),MOTIV DE SANTAJ

Buna seara! Va rog mult sa ma ajutati din nou . Este vorba despre o firma care are 2 proprietari ,frati.Firma are datorii de cca 10000E(din datorii sociale neplatite,TVA,asigurari) Unul este administrator. Celalalt ,profitand de nevoia urgenta a administratorului de a-i semna fratele lui intr-o problema care nu are legatura cu firma,santajeaza pe fratele lui ,conditionand semnatura cu acceptul fratelui sau administrator al firmei de a accepta (vinderea sau)cesionarea drepturilor lui asupra firmei,cu alte cuvinte: nu-ti semnez daca nu preiei singur firma (un SRL) cu tot cu datorii. Ce poate face administratorul firmei?Poate specifica in actul de cesionare ceva care sa-l degreveze de datoriile facute de fratele sau in numele firmei? Va MULTUMESC MULT! #-o
Cel mai recent răspuns: Tetras , utilizator 21:53, 19 Ianuarie 2010
cei doi frati dupa incheierea actului/actelor juridice intre ei doresc sa mai ramana frati??? Se poate ca asociatul care il santajeze pe administrator sa si-o ia rau de tot, dpdv juridic??? si nu penal- doar comercial si cu zambetul pe buze !!!!
=D> ,asta asa este,dar pana una-alta,azi,in fata notarului,i-a pus in vedere ca el nu semneaza nici o hartie pana nu accepta frati-su sa ramana singur cu firma cu datorii,desi, actul pe care trebuia sa-l semneze,trebuia din start sa apartina fratelui administrator! Daca ai asa frati,la ce-ti mai trebuie dusmani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! cesiunea unei parti din firma cu datorii (creante),motiv de santaj Tetras Tetras Buna seara! Va rog mult sa ma ajutati din nou . Este vorba despre o firma care are 2 proprietari ,frati.Firma are datorii de cca 10000E(din datorii sociale ... (vezi toată discuția)
Succesiune dorelr dorelr La inceputul anului a decedat tata.Nu am cunostintele necesare in privinta drepturilor succesorale.Doresc sa aflu care sunt acestea in privinta mamei,ale ... (vezi toată discuția)
Cesiunea partilor sociale- notificare oferta venere venere Va prezint o situatie interesanta! O societate cu 4 actionari, frati, detin in mod egal parti sociale ( 25% fiecare). La un moment dat au intervenit ... (vezi toată discuția)