avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am facut o contestatie la o amenda primita ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am facut o contestatie la o amenda primita de la politia ...

Buna ziua.

Am facut o contestatie la o amenda primita de la politia locala.
Am precizat pe cerere adresa de resedinta care difera de cea din cartea de identitate, si am scris si la sfarsit ca doresc sa primesc notificari la adresa de resedinta.

Se va tine cont, si nu vor trimite plicuri la adresa din cartea de identitate?

Daca ma citeaza si nu ma prezint, pot sa primesc vreo amenda pentru neprezentare?

Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:25, 21 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati facut toate precizarile necesare privind adresa de resedinta, nu va faceti probleme.
Nu va poate insa nimeni garanta ca nu se greseste in justitie. Ar insemna ca nu e din Romania. :)
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2022
latka, utilizator
Ați cerut judecarea în lipsa a cauzei în caz contrar exista o sancțiune procedurala si anume suspendarea cauzei..Nu sunteți obligat sa va prezentați dar alegerea unui domiciliu procesual pt citare/comunicare acte nu are legătură cu judecarea în lipsa..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde ajunge o citatie? alex234 alex234 in cazul in care a fost declarata si o resedinta pe langa domiciliul, citatia se va face pe adresa resedintei, sau vor fi trimise catre ambele locatii cate o ... (vezi toată discuția)
Cum se poate dezbate succesiunea în lipsa unuia dintre succesibili? a71lin a71lin După decesul mamei mele urmează succesiunea , tata trăiește iar noi suntem trei frați. Unul dintre frați este plecat din țară de 20 ani nu știm ... (vezi toată discuția)
Citatie camera preliminara parte vatamata ariana03 ariana03 Buna ziua, Am primit o citatie in calitate de parte vatamata intr-un dosar de distrugere (incendiere imobil) si am primit o citatie pentru a ma prezenta la ... (vezi toată discuția)