avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordin de protectie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordin de protectie

Bună ziua, urmează in 10 zile sa îmi expire ordinul de protectie, ce ar trebui sa fac ca instanta sa îl prelungească.nu as dori sa ajung sa îmi expire???
Nu puteți face nimic, dar dacă mai sunteți amenințată/agresată solicitați emiterea unui nou ordin de protecție.
Dar dacă as cere un nou ordin în instanta, și sa se judece aceleași fapte care au constituit ordinul inițial, cu argumente la abuzuri???

Adrian ALBU a scris:

Nu puteți face nimic, dar dacă mai sunteți amenințată/agresată solicitați emiterea unui nou ordin de protecție.

Daca exista risc puteți cere.
Mergeti la avocat ca sa se ocupe de caz.

Scris din București 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața.dupa decesul tatălui meu mama locuiește în ... majestik majestik Bună dimineața.dupa decesul tatălui meu mama locuiește în locuința proprietate personală cu unul dintre copii care se poartă agresiv cu mama mea.ce ... (vezi toată discuția)
Vreau să divorțez de soțul meu, care e violent atât fizic cât și verbal, dar el spune că îmi poate lua copiii pentru că are un venit mult mai mare decât al meu. ce mă sfătuiți? elisa emilia elisa emilia Buna ziua Sunt casatorita cu un om violent fizic si verbal.Avem 3 fete(8, 5 si 3 ani).Vreau sa divortez dar el zice ca imi poate lua copii deoarece are un ... (vezi toată discuția)
Ordin de protectie AlexandraAleAle AlexandraAleAle Buna ziua! Am avut o relație cu un barbat din București in urma careia a rezultat 1 copil. Din cauza neînțelegerilor si a agresiunilor, abuzurilor psihice ... (vezi toată discuția)