avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am depus actiunea de Divort: violenta fizica si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am depus actiunea de Divort: violenta fizica si abuzurile emotionale ...

Am depus actiunea de Divort: violenta fizica si abuzurile emotionale din partea sotului..plus infidelitate (martor sotul doamnei). Doar o singura data am sunat la politie, anul trecut. Asta e singura dovada a mea in instanta ca era violent. Martori nu am, era agresiv doar cand eram acasa noi doi. Cum pot sa intru in posesia acelei declaratii de la politie pt a demonstra ca era violent cu mine? O solicita instanta ?
Iar referitor la inselat: mai are rost sa l chem pe sotul doamnei pt a confirma ca i a prins impreuna? Sau e necesar doar sa demonstrez ca avea un comportament neadecvat in familie? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:18, 22 Septembrie 2022
Trebuie audiat sotul doamnei.
Trebuie sa mergeti la politie ca sa scoateti dovezi.

Daca aveti avocat angajat pentru a merge la politie se va ocupa acesta.
Sotul accepta sa divortati sau nu?
Trebuie sa dovediți măcar o parte din motivele enumerate , dacă violenta fizica e mai greu de probat probați măcar infidelitatea (dacă soțul înșelat e de acord sa se prezinte)dacă nu măcar cu orice martor ruda,prieten dovediți ca nu va mai înțelegeți etcetc.Daca aveați av acesta v ar fi explicat ce trebuie sa dovediți,ce se poate și ce nu se poate etc..
Accepta sa divortam, dar nu vrea pe motivele mele, ci vrea sa demonstreze el ca i am fost infidela (pe baza unor facturi detaliate si a persoanelor cu care am discutat in ultima vreme). A sunat persoanele respective, sa cerceteze in ce scopuri colaboram.. Avocatul lui i a spus ca nu are ce sa pateasca daca le va depune in instanta ca probe atata timp cat era pe numele lui si a verificat cine sunt acele persoane. Este normal?

gi-jane2 a scris:

Sotul accepta sa divortati sau nu?

nu are ce sa pateasca, dar nici nu il ajuta, nu poate dovedi nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, la divort fiica mea poate fi acceptata ca martor? ... elena-ramona elena-ramona Buna seara, La divort fiica mea poate fi acceptata ca martor? Ea e singura persoana care stie toate cate s-au intamplat intre mine si sotul meu. Nu am nici ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt casatorita de 14 ani si vreau sa divortez. cum ... Mina84 Mina84 Buna ziua. Sunt casatorita de 14 ani si vreau sa divortez. Cum as putea obtine desfacerea casatoriei in conditiile in care sotul refuza divortul amiabil. Nu am ... (vezi toată discuția)
Facturi detaliate folosite in instanta. abonamentul meu este ... Clarissa Matei Clarissa Matei Facturi detaliate folosite in instanta. Abonamentul meu este pe numele sotului cu care sunt in divort. Eu l am intentat pt violenta fizica si emotionala. ... (vezi toată discuția)