avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Va rog sa-mi spuneți, dacă știe o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneți, dacă știe o persoana aflată ...

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneți, dacă știe o persoana aflată pe acest grup, temeiul legal in baza căruia agentul economic este obligat sa -și instaleze coșul
de evacuare mirosuri la o inaltime corespunzatoare peste cota cea mai inalta a zonei, tinand cont de curentii de aer si de debitul de evacuare a gazelor esapate in atmosfera?

Alte discuții în legătură

Necesitate reala conform normelor pentru aerisire si priza de aer intr-o bucatarie? AntiSecretare AntiSecretare Buna ziua, Context: - apartament aflat in renovare - bloc anvelopat, construit din placi de beton armat - geamuri termopan - in bucatarie exista deja 2 ... (vezi toată discuția)
Amplasare cos centrala termica in curtea vecina TuLe TuLe As dori sa stiu care este distanta legala de amplasare a unui cos de centrala termica in curtea vecina. Vecinii au scos cosul centralei termice in curtea ... (vezi toată discuția)
Restaurant cu sistem de evacuare/hota zgomotoasa si mirosuri neplacute macgyverx86 macgyverx86 Buna ziua, Locuiesc la etajul patru, intr-un bloc de patru etaje. In cladirea invecinata (parter + etaj + mansarda), la aproximativ cinci metri departare ... (vezi toată discuția)