avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, cine ma poate ajuta cu un sfat, am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, cine ma poate ajuta cu un sfat, am câștigat un program de vizita mărit 2 weekenduri pe luna și de 6 luni nu mai îmi da la vizita fata, nu mai știu nimic de ea, am fost mereu sa o iau de la poarta dar nu răspunde nimeni, am făcut 3 plângeri la p

Da
Plângerile la politie nu va ajuta,contactați un executor judecătoresc dispus sa se implice într o astfel de cauza(nu toți sunt interesati)discutați cu un avocat,faceți o sesizare la Protecția Copilului etcetc.Lupta acum începe, necesita bani,timp și voința din partea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi castig copilul meu de 6 ani ContSters137221 ContSters137221 Am divortat de sotul meu in septembrie 2009, plecand pe furis de acasa impreuna cu baietelul meu de 6 ani. A trebuit sa fac acest lucru deoarece sotul meu este ... (vezi toată discuția)
În ce condiții se depune o plângere penala pentru neplata pensiei de întreținere copil? Onodera Onodera Am un copil minor căruia nu i se plătește pensia de întreținere. Am o hotărâre judecătorească care a devenit definitiva în data de 10.03.2020, în ... (vezi toată discuția)
Executare silita Alexiaradu Alexiaradu Executarea silita in cazul unui copil pentru ca nu vrea sa mearga in programul de vizita cu tatal este valabila si in cazul in care am facut sesizare la CEDO ... (vezi toată discuția)