avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am cumparat un aparatament in faza de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am cumparat un aparatament in faza de construcție ...

Buna ziua! Am cumparat un aparatament in faza de construcție ,din care am achitat 70% din valoare.
Problema este ca nu am achitat restul de 30% la timp si mi-au spus ca apartamentul a fost vandut deoarece nu am achitat la timp si ca imi va da alt apartament la fel in alt bloc care era deja in construcție (am acceptat ),dar care nu mi-a fost predat de ei la termenul limita din motive neexplicabile . Din acest motiv am decis sa renunț la apartament ,as dori sa stiu care sunt pași pentru a recupera avansul dat ?
Multumesc !!
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 15:27, 22 Septembrie 2022
Verificati clauzele contractuale si conditiile in care se poate acest lucru intrucat este posibil sa pierdeti o parte din avansul achitat sau chiar in intregime. Consultati un avocat caci foarte probabil o sa fiti nevoita sa intreprindeti mai multe proceduri specifice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme constructor - nepredarea apartamentului la timp mmer mmer Buna ziua, Am urmatoarea problema: am incheiat un antecontract pentru un apartament dintr-un bloc in faza in care era la rosu. In antecontract se prevede ca ... (vezi toată discuția)
Precontract + avans 7500 euro Cri_maria Cri_maria Buna ! Acum 4 săptămâni am făcut cu dezvoltătorul un precontract plus avans 7500 euro....urmează zilele astea banca sa ofere restul de bani. Ideea este ... (vezi toată discuția)
Nerespectare precontract frida2000 frida2000 buna ziua, in urma cu aproximativ 2 ani am achizitionat un apartament cu plata integrala in luna septembrie 2015, urmand ca in luna decembrie 2015 blocul sa ... (vezi toată discuția)