avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Ce declarație depun la anaf?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Ce declarație depun la anaf?

Buna ziua,

Daca societate nu mai are nici un angajat din luna iulie 2022 si nici nu vrea sa mai angajaze pe nimeni ce declaratie trebuie sa depuna la ANAF?...practic nu are de depus 112 pe august daca nu mai are nici un angajat.
multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 16:10, 26 Septembrie 2022
trebuie sa depuna Declaratia 700 ca sa se radieze din vectorul fiscal obligatiile la salarii . Altfel o sa va vina notificare ca nu ati depus declaratia 112.
multumesc...ce termen am de depus declaratia 700?
si ce trebuie sa bifez in declaratia 700?
termen 15 zile de la incetarea contractului de munca .
se bifeaza la sectiunea D - scoatere salariati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 010 zolisoft2014 zolisoft2014 La multi ani tuturor! In 2022 am fost microintreprindere fara angajat. Am angajat o persoana cu actele in regula (medicina muncii, contract cu 90 zile proba, ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 rectificativa Myahella Myahella Buna ziua. In luna februarie am deschis un srl cu obiect de activitate service auto. Din luna februarie pana in prezent nu am avut salariati. Din lipsa de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 212 ataela ataela Buna ziua,daca voi angaja pe cineva in data de 19.07.2013 cand ,dupa cat timp de la angajare,trebuie sa depun declaratia 212/Multumesc (vezi toată discuția)