avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am un teren agricol care este pe numele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am un teren agricol care este pe numele bunicului ...

Buna ziua. Am un teren agricol care este pe numele bunicului meu. Problema este următoarea, acesta este moștenire la 4 copii ( toți frații tatălui meu). Dar nu sunt acte făcute pe tata , proprietari sunt toți. Ce trebuie sa facem că sa putem trece pământul în primul rând pe tata ( tata a decedat din 2012, și din păcate și mama) nu este succesiune făcută, și vrem că acest pământ să îl intabulam pe numele nostru ( noi suntem 12 frați) . Care sunt pașii care trebuie urmați? Multumesc

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.
Trebuie sa dezbateti succesiunea: dupa bunicul, apoi dupa parinti. Apoi il veti putea intabula, fiecare dintre cei 12 frati conform cotei dobandite prin certificatele de mostenitor.
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2022
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate acte necesare daniel2222 daniel2222 Bunicul vroia sa-mi lase mostenire pamantul vreo 7200 mp dar am amanat, si intre timp a murit si el si bunica :(( , si a ramas treaba nerezolvata! Eu am titlul ... (vezi toată discuția)
Vanzare cota parte mostenire cristiana_h cristiana_h Buna ziua, As avea nevoie de o solutie la problema de mai jos: - bunicul meu decedat in 2001 - Mama mea, decedata in 2005 (dupa ea am facut succesiunea ... (vezi toată discuția)
Succesiune directa bunic -> nepot leoberti leoberti Buna ziua. \"Detin\" un teren al carui proprietar este bunicul meu (decedat). As dori sa il trec direct pe numele meu fara a-l mai trece pe numele tatalui ... (vezi toată discuția)