avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... BUNA ZIUA IN BAZA CARUI ARTICOL DIN LEGEA 263/2010 SE ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

BUNA ZIUA IN BAZA CARUI ARTICOL DIN LEGEA 263/2010 SE MENTINE ...

BUNA ZIUA

IN BAZA CARUI ARTICOL DIN LEGEA 263/2010

SE MENTINE PUNCTAJUL CEL MAI AVANTAJOS PENTRU PENSIONAR , IN CAZUL CAND ,

PENSIA DE INVALIDITATE DEVINE PENSIE LIMITA DE VARSTA 65 DE ANI

MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: incomod , utilizator 22:29, 23 Septembrie 2022
H.G.257/2011
Art.64
(1) Pensia de invaliditate se transformă din oficiu, în pensie pentru limită de vârstă și se acordă cuantumul și punctajul cel mai avantajos începând cu data îndeplinirii condițiilor pentru acordarea pensiei pentru limită de vârstă.

multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea de la pensia de invaliditate la pensia pentru limita de varsta mmus mmus Buna ziua, Mama mea are 56 de ani si 4 luni (nascuta pe 19.03.1955) si un stagiu de cotizare realizat de 32 ani, 5 luni si 24 zile, din care 16 ani si 1 luna ... (vezi toată discuția)
Pensie ionelzan ionelzan am fost pensionar de invaliditate gr.II,din anul 2002, cf.deciziei am un stagiu de cotizare realizat de 37 ani si 7 luni, d.c. 10 ani in gr,II ,n.in 1949 luna ... (vezi toată discuția)
Pensie la limita de varsta Je souis Je souis Incepand cu 07.01.2010 am beneficiat de o pensie de invaliditate(N22) avand vechimea de 24ani 10 luni si 11 zile , cu grad de invaliditate 1 . Incepand cu ... (vezi toată discuția)