avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua.Cat duraza punerea in aplicare a unei ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua.Cat duraza punerea in aplicare a unei hotarari judecatoresti ...

Buna ziua.Cat duraza punerea in aplicare a unei hotarari judecatoresti de executare silita?Mai exact am un leasing pe firma si pentru ca nu am reusit saplatesc ratele s-a demarat procedura de executare,iar dosarul a ajuns la un executor judecatoresc.Cat dureaza din acest moment pana se pune in aplica si mi se ridica masina.As vrea sa ma inteleg sa platesc esalonat si sa nu mi se ia masina.Oare se poate?Ce sanse am si ce variante as avea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:42, 23 Septembrie 2022
ce variante si ce sanse, le dicutati direct cu creditorul.
Eu le-am dat si 2 BO ca mi-au cerut acum 2sapt.Aveau data de tragere azi,insa nu le-au bagat din cate am.vazut pt ca imi vin mesaje la orice se intampla pe cont.Si daca deja s-a dat la executor mai pot discuta cu ei?Nu as putea sa ma inteleg cu executorul?Eventual sa platesc esalonat numai sa nu ia masina?Cat ar dura de cand se da sentinta?Cat timp as avea,stiti cumva?
Oticand uteti discuta cu ei. Daca a ajuns la executor, puteti discut si cu el.
Conteaza si ce fel de contract aveti
Contactati creditorul, poate nu ajungeti la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ContSters243672 ContSters243672 Buna ziua. Varog sa-mi spuneti daca in cazul in care o banca mi-a cesionat creditul unei firme de recuperari , si aceasta a ... (vezi toată discuția)
Executare credit auto pj / esalonare-amanare andr33i andr33i Buna ziua, am un credit auto pe o firma ( devenita inactiva ) si pentru intarzieri banca a decis sa renunte. Am primit instintare de la un executor ... (vezi toată discuția)
Executare silita cody77 cody77 Ce posibilitati exista sa amani temporar sau definitiv executarea silita (prima casa) avand in vedere ca am ramas fara loc de munca, (doar sotul munceste) si ... (vezi toată discuția)