avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozit pe tichete de masa Sunt pers cu dizabilitati ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozit pe tichete de masa Sunt pers cu dizabilitati si detin ...

Impozit pe tichete de masa
Sunt pers cu dizabilitati si detin certificat de handicat, pensionata pe caz de boala cu drept de munca 4 ore. De 1 luna ni se da tichete de masa.
La salariu mi s a oprit cei 10 % reprezentand impozitul tichetelor spunand ca asa trebuie si ca nu mi se ia in calcul certificatul ptr a fi scutita de impozit.
Ce trebuie sa fac in continuare ?

Cel mai recent răspuns: Pensionara noua , utilizator 19:43, 3 Octombrie 2022

Pensionara noua a scris:

Impozit pe tichete de masa
Sunt pers cu dizabilitati si detin certificat de handicat, pensionata pe caz de boala cu drept de munca 4 ore. De 1 luna ni se da tichete de masa.
La salariu mi s a oprit cei 10 % (din salariu net) reprezentand impozitul tichetelor si ca nu mi se ia in calcul certificatul ptr a fi scutita de impozit.
Este corect cum procedeaza angajatotul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul salariului corect Ipj Ipj Am lucrat la o firma timp de aproape doi ani, iar pe mijlocul perioadei a fost schimbat managerul resurse umane. Cel nou a introdus un nou sistem de ... (vezi toată discuția)
Plata salariu ElenaKalinyak ElenaKalinyak Buna ziua, pe data de 4 nov 2014 mi-a fost inregistrat un contract de munca pentru o perioada de proba de 1 luna de zile. Pentru un program de 8 ore/zi/40 ... (vezi toată discuția)
Cei cu pensie de boala 4 ore trebuie sa plateasca sau nu cas la 8 ore? CARPENSIONARI CARPENSIONARI Conform legislatiei in vigoare, cei care lucreaza doar 4 ore trebuie sa plateasca CAS Societate pentru 8 ore. In lege nu se specifica daca cei cu pensie de ... (vezi toată discuția)