avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am un SRL (agenție de turism online) sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am un SRL (agenție de turism online) sunt asociat ...

Buna ziua! Am un SRL (agenție de turism online) sunt asociat unic și administrator. Nu am contract de munca și nici salariați. Am încheiat un contract cu Casa de asigurări pentru a beneficia de concediu de maternitate conform OG 158/2005. Venitul meu este din dividente pe care nu intenționez sa le încasez in perioda concediului. Doresc sa intru in concediu cu 1-2 săptămâni înainte de a naste.
1. Pot avea activitate pe SRL ?
2. Trebuie sa angajez pe cineva sa îmi țină locul?
3. Cum pot dovedi ca eu, persoana fizica, nu am activitate dacă tot eu, persoana jurica, am activitate?
4. Înaintea SRL-ului Firma a fost PFA. Este același CUI. PFA a fost înființat in Aprilie 2021 și are continuitate cu SRL-ul. Oare beneficiez de concediu creștere copil.
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2022
Alina Rahau, utilizator

Alte discuții în legătură

Suspendare pfa in concediu postnatal dr_cristinavoicu dr_cristinavoicu Buna ziua.Sunt insarcinata in 34 de saptamani si am o contract de 7 ore/zi la un spital si in mai 2014 am deschis un PFA (Pers fizica autorizata), dar nu am ... (vezi toată discuția)
Poti beneficia de concediu medical simultan ca si angajat cu contract dar si ca pfa? alissro alissro Buna ziua, Am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajutati. O persoana care este angajata cu contract pe perioada nederminata dar care are si calitatea de ... (vezi toată discuția)
Pot factura pe pfa daca intru in concediu pre/postnatal si apoi cic? andeiusa@yahoo.com andeiusa@yahoo.com Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie - sunt PFA din aprilie 2009, sunt insarcinata in luna a 7-a acum si vreau sa intru in concediu prenatal. Am ... (vezi toată discuția)