avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! La crearea contului meu de SuperBet mi am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! La crearea contului meu de SuperBet mi am pus data ...

Buna ziua!
La crearea contului meu de SuperBet mi am pus data nasterii si locatia unde stau gresite dar nr de tel si adresa de e-mail sunt corecte.
Si de curand adica pe data de (14.09.2022) am facut o depunere pe acest cont.Si cand am vrut sa incarc documentul mi s a spus sa revin cu actul de identitate al titularului,dar eu sunt acela.
Exista vreo metoda cum pot dovedi ca eu sunt titularul si sa mi se valideze contul?
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2022
Matei02, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:29, 28 Septembrie 2022
Buna ziua!
Metoda dovedirii v-a fost data chiar de catre ei.Actul de identitate,care probabil nu v-a fost cerut pana acum.Dar,avand in vedere ca nu ati fost corect in furnizarea datelor s-ar putea sa nu vi se valideze contul.Incercati mai bine sa faceti altul furnizand datele corecte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract la distanta - drept de retragere? andradah andradah Buna ziua, Mi-am facut un cont pe un site de filme/seriale in germana, deoarece doream sa imi perfectionez mai mult aceasta limba. Erau foarte multe lucruri ... (vezi toată discuția)
Cont bancar gresit ionelpo906 ionelpo906 Buna ziua.Am solicitat o retragere de bani dintr-un cont deschis la o firma de pariuri on-line.Problema consta in aceea ca am indicat un cod IBAN gresit - ... (vezi toată discuția)
Tranzactie cu cod iban gresit TANTY TANTY Cu actul de vanzare cumparare pentru un teren si autentificat de notar, am facut un credit ipotecar. La o luna dupa ce tranzactia a fosta facuta prin banca, ... (vezi toată discuția)