avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce drept are adminisatrtor de bloc sa stranga ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce drept are adminisatrtor de bloc sa stranga semnaturi de la ...

Ce drept are adminisatrtor de bloc sa stranga semnaturi de la proprietari ca sa le permita accesul in cladirea lor? Poate fi invocat GDPR aici sau accesul limitat la propria locuinta?
Cel mai recent răspuns: StefaniaEmerson , utilizator 10:35, 2 Octombrie 2022
Administratorul de imobil conform disp L nr 196/2018 este angajatul asociatiei de proprietary cu limita de competenta executionala
Presedinteled e asociatie,comitetul executiv,adunarea generalaa proprietarilor pot hotari sau decide ca administratorul de imobil sa desfasoare acte si actiuni in beneficiul asociatiei si a membrilor proprietary
Disp L nr 196/2018 prevede obligatia in sarcina proprietarilor sa permita accesul in proprietate a reprezentantului asociatiei de proprietary pentru verificari sau interventii la partea comuna de imobil cu preaviz de 3 zile sau functie de urgenta si fara preaviz
Mai clar, care articol din L 196 spune ca asociatia deleagă administratorul sa strângă semnături?

ynocentta a scris:

Administratorul de imobil conform disp L nr 196/2018 este angajatul asociatiei de proprietary cu limita de competenta executionala
Presedinteled e asociatie,comitetul executiv,adunarea generalaa proprietarilor pot hotari sau decide ca administratorul de imobil sa desfasoare acte si actiuni in beneficiul asociatiei si a membrilor proprietary
Disp L nr 196/2018 prevede obligatia in sarcina proprietarilor sa permita accesul in proprietate a reprezentantului asociatiei de proprietary pentru verificari sau interventii la partea comuna de imobil cu preaviz de 3 zile sau functie de urgenta si fara preaviz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am vecini care depozitează pe casa scării ghivece ... georgiana30 georgiana30 Bună ziua. Am vecini care depozitează pe casa scării ghivece de flori,biciclete,trotinete,căruț pentru copii..în fata și spatele blocului au pus mese ... (vezi toată discuția)
Modificari sistem incalzire in apartament. buna ziua! am un vecin ... vitalsmart vitalsmart Modificari sistem incalzire in apartament. Buna ziua! Am un vecin care locuieste la un etaj inferior, vecin care si-a scos caloriferele si a instalat un ... (vezi toată discuția)
Adresez rugamintea sa-mi spuneti, in conformitate cu prevederile ... garleanu garleanu Adresez rugamintea sa-mi spuneti, in conformitate cu prevederile legii asociatiilor de proprietari,daca un proprietar de apartament la bloc poate sa solicite ... (vezi toată discuția)