avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, In urma cu 4 ani am cumpărat o casă cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, In urma cu 4 ani am cumpărat o casă cu ieșire directă ...

Buna ziua,
In urma cu 4 ani am cumpărat o casă
cu ieșire directă la un drum neasfaltat situat la limita de oraș și judet, care drum se degradează anual, mai marii orașului neavând ochi pentru el, se ajunge ocazional pe la porți doar pentru voturi.
In fine, problema este că zona aceasta era foarte liniștită până acum un an când a început să fie tranzitat de mașini de mare tonaj care trec in viteza și efectiv sare țigla de pe casa și de acolo probleme gen gropi, casele incep să aibă fisuri, praf, zgomot și tot alaiul ce decurge din asta.
Casa are o distanta de 2-3m până la drum, drumul are o lățime de cca 7 m, fara trotuare.
Nebunia cu pricina are și program,incepe de la 5.45 dimineață și uneori de încheie după orele 23, L-V, Sâmbătă mai slabut până în jurul prânzului.
Primăria o da după cireș, s-a mulțumit să agate o limitare de tonaj 30t la ieșirea din localitate și o data la 3 ani să împrăștie 2-3 cupe de pietriș pe zona respectiva.
In afara de a ne muta din zona, ce se poate face legal pentru a stopa sau măcar pondera traficul de mare tonaj din aceasta zona?


Alte discuții în legătură

Acord de functionare firma localizata intre case, pe drum de servitute victor.ariciu victor.ariciu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: locuiesc intr-un cartier de casa format din 8 case dispuse in jurul unui drum de ... (vezi toată discuția)
Traficul de mare tonaj imi afecteaza locuinta aleko27 aleko27 Buna seara, locuiesc intr-o zona in care reabilitarea D.E se tot amana de aproximativ trei ani . Datorita traficului de mare tonaj si deteriorarii asfaltului ... (vezi toată discuția)
Drum public/drum privat nedreptati nedreptati Eu locuiesc intr-un sat destul de linistit pana cand un vecin a vandut din terenul sau unui alt om,pe acel teren se afla un drum care teoretic nu este public ... (vezi toată discuția)