avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua . O întrebare am și eu va rog. Soțul meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua . O întrebare am și eu va rog. Soțul meu a decedat ...

Bună ziua . O întrebare am și eu va rog. Soțul meu a decedat în urma cu 6 luni. El a avut cont deschis la ING, cont care a fost închis de el înainte sa decedeze. Întrebarea mea este eu ca unic moștenitor, pot sa merg la banca sa cer un extras de cont , chiar dacă l a închis? Dacă da, cu ce documente sa ma prezint la banca. Va mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: tudora iordache , utilizator 08:24, 28 Septembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii cont bancar - client decedat in 2003 Ana Mocanu Ana Mocanu Va rog sa ma ajutati cu pareri legate de situatia descrisa mai jos: In anul 2003, X decedeaza. Mostenitori raman sotia si fiica. Se face succesiunea. In ... (vezi toată discuția)
Moºtenesc legal un cont bancar bcr dar nu si banii din cont? Balaurul Balaurul Oameni buni ...va salut, Bogdan ma numesc, locuiesc in Ploiesti, am 33 de ani si un handicap fizic de gr.1 (sunt in caruciar). Imi postez nemultumirea pentru ... (vezi toată discuția)
Titular cont decedat in 2013- cont inchis in 2015 / extras de cont pentru mostenitor adilaur adilaur In calitatea mea de mostenitor al unei persoane decedate , pot obtine de la o banca un extras de cont pe o perioda mai lunga de , sa spunem 5-6 ani ? Banca a ... (vezi toată discuția)