avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare

buna ziua ,sunt nascuta pe 15 05 1954 as dori sa stiu daca ma pot pensiona definitiv sau anticipat mentionez ca am o vechime de 27 de ani si 3 luni .momentan sunt pensionata pe caz de boala gradul 3 .va multumes mult.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:06, 20 Ianuarie 2010
De cand sunteti pensionare pe gradul 3 ?

Nu puteti beneficia de pensie anticipata sau anticipata partiala, intrucat nu ati realizat stagiul complet de cotizare cerut de lege.
1. De la pensia pentru incapacitate de munca nu se poate trece decat la pensia de limita de varsta.
2. Conform actualei legi a pensiilor, dvs. va puteti pensiona de limita de varsta la 59 mde ani si 9 luni, adica in februarie 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie Luca Florentina Luca Florentina Buna ziua, sun nascuta in mai 1954, am 3 copii, facultate la zi 3ani, si o vechime in munca de 15 ani. Va rog sa-mi spuneti daca ma pot pensiona anticipat. Va ... (vezi toată discuția)
Pensie la limita de varsta silviu123 silviu123 femeie nascuta in iulie 1954 cu 40 de ani vechime ,cand poate iesi la pensie ? va multumesc (vezi toată discuția)
Dilema pensionare anticipata Inna 05 Inna 05 Buna ziua Daca sunt nascuta in 05.1954, actualmente pensionata pe caz de boala din 03.2007, cu o vechime de 29 de ani si 8 luni, in ce conditii pot ... (vezi toată discuția)